Vakantiefilter.nl

      Vakantie Aanbieders, Vakantie Tips & Reisverhalen             

Fiets vakanties.

Hieronder vind u een overzicht van de beste aanbieders van fietsvakanties met een korte beschrijving.

Kras
Al jaren organiseert Kras goed verzorgde fiets- en wandelvakanties. Wat denkt u van een fietsreis langs de Moezel of een wandelvakantie in Madeira? Altijd met verblijf in goede hotels en inclusief mooie wandel- en/of fietsroutes. U reist met eigen auto, per comfortabele touringcar of met het vliegtuig. Alles wat u hoeft te doen is te genieten van een heerlijke wandel- en fietsvakantie.
Peter Langhout
Heerlijke fietsvakanties in Nederland, Duitsland, Italië en Oostenrijk. Langs rivieren en meren en door bossen en over heide... inclusief vele extra's
Cycle tours
Voor fietsers die graag samen met anderen reizen, voor fietsers die liever alleen gaan of met het eigen gezelschap. Of op maat, voor fietsclubs en grote vriendengroepen. Altijd goed verzorgd, voor elk wat wils, altijd en overal!
Sawadee
Avontuurlijke reizen, (Europa en verrebestemmingen) fietsreizen met een internationale groep
Pharos reizen
U kunt kiezen tussen fietsvakanties vanuit één centrale plek en fietsvakanties waarbij u fietst van hotel naar hotel. En wat heeft u aan uw fiets hangen? Helemaal niets, want bij de vakanties met meerdere hotels wordt uw bagage voor u vervoerd!
SNP
Fietsvakanties van SNP, binnen en buiten Europa. Of u nu op een MTB door de bossen in de Provence trekt, met de racefiets over de Alpen snelt of met een elektrische fiets langs de Donau fietst, aan ons de organisatie van zaken zoals een huurfiets, bagagevervoer en fietsvriendelijke accommodaties.
Arke
Arke heeft een afwisselend aanbod bestemmingen die geschikt zijn voor fietsvakanties. Bulgarije is dankzij de ongerepte natuur bijvoorbeeld erg leuk voor mountainbiketochten. Daarnaast zijn Denemarken en Duitsland ideale fietslanden. Maar wist u dat bijvoorbeeld ook de Griekse eilanden Corfu en Rhodos zeer geschikt zijn om op de fiets te verkennen?