Vakantiefilter.nl

      Vakantie Aanbieders, Vakantie Tips & Reisverhalen             

Onze selectie van aanbieders voor rondreizen met kinderen:

Leuk vinden

Vlieg / Groepsrondreis

GroepsrondreisOp reis met Djoser Junior combineer je het beste uit twee werelden. Je ervaart het gemak van een groepsreis met extra aandacht voor jonge reizigers. Je kunt rekenen op enthousiaste en deskundige reisbegeleiding en het vervoer en verblijf zijn uitstekend geregeld. Daarbij heb je voldoende vrijheid om er zelf met je gezin op uit te trekken. Er is alle gelegenheid om kennis te maken met andere mensen, culturen en natuur. Dát is de andere manier van reizen met kinderen. De reizen zijn samengesteld voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar en bij veel bestemmingen is een aantal vertrekdata speciaal voor reizen met kinderen vanaf 10 en 16 jaar. Het minimum aantal deelnemers op alle Juniorreizen is meestal tien, het maximum zesentwintig. Onze reizen hebben gemiddeld zestien deelnemers en bestaan uit zowel twee- als eenoudergezinnen. Klik hier voor het aanbod.  Gebieden:Europa, Noord Amerika, Midden Amerika, Zuid Amerika, Azië, Afrika

Individuele rondreis / Auto / Vlieg / Groepsrondreis

SNP Travelkids biedt een grote variatie in actieve natuurvakanties voor gezinnen met kinderen: van korte weekendarrangementen in Nederland tot complete rondreizen op exotische bestemmingen: er is voor elk wat wils. Met onze jarenlange ervaring zijn alle reizen qua niveau en interesse afgestemd op het reizen met kinderen. Maar altijd vanuit het idee dat ouders én kinderen samen een actieve en leuke vakantie beleven in de mooiste streken van deze aarde. Je krijgt informatie over de mooiste routes of reist met deskundige en vriendelijke gidsen en alles is geregeld, zodat je alleen nog maar hoeft te genieten van een heerlijke vakantie met het gezin. Klik hier voor het mooie aanbod. Gebieden:Gebieden:  Afrika, Europa, Midden Amerika, Noord Amerika, Azië.


Groepsreizen / Individueel

Koning Aap Kidz heeft een aanbod van avontuurlijke groepsreizen speciaal samengesteld voor gezinnen. Er worden groepsreizen aangeboden vanaf 4 jaar, vanaf 12 jaar, voor eenouder gezinnen. Gebieden: Azië, Afrika, Midden Oosten en (Latijns) Amerika 

Individuele rondreis / Vlieg

RiksjaKids is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger met kinderen. RiksjaKids verkoopt díe manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop u echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt. U reist in de sfeer van het land en slaapt in karakteristieke accommodaties. 
Iedere bestemming heeft een gespecialiseerde website met veel reismogelijkheden. U kunt zelf uw gezinsreis samenstellen met bouwstenen of kiezen voor een van de complete rondreizen. Achter iedere landenwebsite zitten één of meer kidsspecialisten die dol zijn op deze bestemming en veel kunnen vertellen over die plekjes die zij zelf bijzonder vinden. Ze helpen u graag met het samenstellen van uw ideale gezinsvakantie. Klik hier voor het aanbod. Gebieden: Noord Amerika, Midden Amerika, Europa, Afrika, Azië.

Groepsrondreizen 

Sawadee Familieavontuur biedt actieve reizen naar bijzondere bestemmingen wereldwijd, voor avontuurlijke ouders met nieuwsgierige kinderen. In een groep van maximaal 22 personen maak je kennis met de natuur en cultuur van een land en doe je avontuurlijke activiteiten, zoals mountainbiken, paardrijden, overnachten onder de sterrenhemel in de woestijn en duiken of snorkelen. Bij Familieavontuur ga je altijd op reis met kinderen van je eigen leeftijd! Deze reizen zijn geschikt voor ouders met kinderen vanaf 7, 12 en/of 16 jaar. Ga hier naar het aanbod. Gebieden: Afrika, Azië, Europa, Midden Amerika, Zuid Amerika, Afrika, Noord Amerika.

Individuele rondreizen

Speciaal voor gezinnen met kinderen heeft 333TRAVEL een aantal prive-reizen samengesteld, waarbij rekening gehouden wordt met de speciale wensen van families. 
De reizen zitten vol avontuur, cultuur en is er genoeg tijd voor de nodige ontspanning. Klik hier om naar het aanbod te gaan. Gebieden: Azië, Noord Amerika