Vakantiefilter.nl
 
      Vakantie Aanbieders, Vakantie Tips & Reisverhalen             

Onze selectie van autohuur aanbieders

Wil je meer beleven tijdens je vakantie? Met een huurauto ontdek je alles! Flexibel en onafhankelijk, volledig in je eigen tempo. Vaak zijn er mooie aanbiedingen te vinden bij diverse autoverhuurbedrijven. Hieronder geven wij bedrijven waar Vakantiefilter een goede ervaring mee heeft.

 

Op de Nederlandse markt onderscheidt CarDelMar zich door een zeer aantrekkelijk laag prijsniveau, waardoor de huurauto’s van CarDelMar veelal tot wel 30% goedkoper zijn dan die van de gevestigde partijen. Dit ligt o.a. aan het feit dat de All-inclusive prijzen van CarDelMar écht all-inclusive zijn, d.w.z. zonder toeslagen voor de restitutie van het eigen risico in geval van schade, zonder reserveringskosten en zonder creditcardkosten.Daarnaast biedt CarDelMar een ongekende goede en snelle service.

Belangrijkste punten voor de klant:
• One stop shop: alle bestemmingen, alle verhuurders, alle huurauto’s, • Voordelige tarieven
• Volledig nieuwe, supersnelle website, • Direct hulp via online chat

Gunstige voorwaarden:
• Gespreid betalen: Alleen aanbetaling vooraf, restant op bestemming, • Gratis annuleren tot 48 uur voor vertrek , • Geen additionele Credit Card kosten, • Ongelimiteerde kilometers, • Inclusief alle standaard verzekeringen


Rentalcars.com is de grootste online verhuurservice van de wereld, werkend met autoverhuurbedrijven in 169 landen en 40 verschillende talen. Door samenwerkingen met de grootste verhuurbedrijven, biedt Rentalcars fantastische prijzen op alle autosoorten, inclusief luxe auto's, personenbusjes, minivans en automaten. Rentalcars helpt klanten met het vinden van de beste prijzen, whenever you want - whenever you go.

Lejebil.com verhuurt goedkope huurauto’s. Als partner van ‘s werelds grootste autoverhuurder Enterprise (Alamo/National) kan lejebil.com hele lage tarieven aanbieden aan de consument. De tarieven liggen vaak 20% onder die van andere aanbieders.


Met bijna 2.000 autoverhuur locaties wereldwijd biedt Alamo u een netwerk van autohuur locaties op populaire reisbestemmingen als de Verenigde Staten, Canada, Spanje en Frankrijk. Alamo biedt u een huurauto tegen een scherp tarief, met een optimale service en huurauto’s in diverse categorieën. Zoekt u een SUV voor uw rondreis door Canada, een Minivan in Amerika, een personenauto voor uw verblijf op Curaçao of Aruba of een cabrio voor uw vakantie in Portugal? Op Alamo.nl vindt u goedkope autohuur tarieven inclusief verzekeringen.