Vakantiefilter.nl
 
      Vakantie Aanbieders, Vakantie Tips & Reisverhalen             

 

Vakantie aanbieders met een religieuze achtergrond.

Beter-uit reizen

Beter-uit Reizen is al 30 jaar de grootste christelijke reisorganisatie van Nederland. Een ruime keus aan reizen voor jongeren, ouderen en gezinnen. Beter-uit Reizen heeft een duidelijke christelijke identiteit, waarbij “het samen christen-zijn” een belangrijke rol speelt in het samen delen van heel veel vakantieplezier.

Goed idee reizen

GoedIdee reizen is de christelijke reisorganisatie met meer voordelige vakanties voor 45 plussers en heeft een uitgebreid aanbod naar vele landen over de hele wereld. Busreizen, vaarvakanties, bijbelse reizen, autovakanties, wintersport, actieve vakanties, en cultuurreizen naar alle populaire bestemmingen

Amicitia

Amicitia is een christelijke reisorganisatie met een duidelijk profiel. De Bijbel gaat mee op reis. Zondag is rustdag, dan wordt er niet gereisd. Rondom een geopende Bijbel ontmoet u elkaar tijdens de dagsluitingen en de diensten op zondag. Dan is er ook ruimte voor een goed gesprek.

Drie Tour Reizen

DrieTour Reizen is een interkerkelijke reisorganisatie en organiseert al bijna 30 jaar groepsreizen met inhoud van goede kwaliteit tegen een betaalbare (all-in) prijs. Specialist naar bijbelse bestemmingen als Israël, Jordanië, Turkije en Griekenland.

Avanta Reizen

Avanta Reizen organiseert sinds 1983 avontuurlijke groepsreizen; namelijk: kampeerreizen door heel Europa en verre reizen naar de meest bijzondere landen in de wereld. Behalve landen als Marokko, Kenia en Italië, staan ook echt bijzondere landen als Congo, Togo en Papoea bij ons op het programma. 

NOA Vakanties

NOA Vakanties is de jongste christelijke reisorganisatie van Nederland en organiseert kampeervakanties voor christelijke gezinnen in heel Europa. Samen met andere christelijke gezinnen genieten van de omgeving, elkaar en God ontmoeten

Amarant reizen

Amarant Reizen organiseert actieve en avontuurlijke reizen in binnen- en buitenland. Reizen voor actieve singles en avontuurlijke koppels.