Vakantiefilter.nl
 
      Vakantie Aanbieders, Vakantie Tips & Reisverhalen             

Vakantiefilter TOP 7

Oceanië (Australië, Nieuw Zeeland, Pacific):

Aanbieder

Omschrijving/ Kenmerken

Landen


Kuoni/ Tenzing

Individuele rondreizen!

Kuoni/Tenzing Travel, specialisten in verre reizen. Kuoni/Tenzing Travel heeft de hele wereld gezien en is om deze reden als geen ander in staat advies te geven op basis van eigen ervaring. Daarnaast zijn de specialisten van Kuoni/Tenzing Travel ter plaatse wereldwijd 24 uur per dag bereikbaar voor het aandragen van nuttige tips en reisinformatie. Klik hier om direct naar het aanbod te gaan.

Australië, Cook Islands, Fiji, Frans Polynesië, Nieuw Zeeland


Djoser

Groepsrondreis/ Nederlandstalig/ Familiereis!

Djoser groepsrondreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Djoser combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) met veel individuele vrijheid.Klik hier om direct naar het aanbod van Djoser in Oceanië te gaan.

Australië, Nieuw Zeeland, Fiji


Sawadee

Groepsrondreis/ Familiereis/ Nederlandstalig/ Singlereizen!

Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.
Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken. Klik hier voor het aanbod van Sawadee in Oceanië.

Nieuw Zeeland


Snp

Groepsreizen/ Individuele rondreizen!

SNP werd in 1984 opgericht als Stichting Natuurstudie Projecten. Inmiddels is SNP in Nederland (als onderdeel van de ANWB) de grootste specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld. Liefde voor de natuur, authenticiteit, rust, kleinschaligheid en deskundigheid staan aan de basis van onze organisatie en van elke reis die we aanbieden. Klik hier om direct naar het aanbod van SNP te gaan.

Australië, Nieuw Zeeland


333 Travel

Individuele rondreizen!

333TRAVEL.nl gelooft niet in de verkoop van uitgeklede reizen. Daarom zijn alle individuele rondreizen voorzien van de entreegelden van de beschreven excursies en wordt er een volwaardig reisprogramma inbegrepen bij de reis. In tegenstelling tot veel andere touroperators hebben alle reizen dagelijks vertrek en zijn met een willekeurig aantal dagen te verlengen. Klik hier om direct naar het aanbod te gaan.

Australië, Nieuw Zeeland,


Fox

Individuele rondreizen!

Deze pakketreizen kenmerken zich van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs die online geboekt kunnen worden. Verder biedt FOX Vakanties haar klanten bij de meeste reizen de gelegenheid om de reis te verlengen. FOX Vakanties is van ANWB. Klik hier om direct naar het aanbod van Fox in Oceanië te gaan.

Australië, Nieuw Zeeland


Riksja Travel

Individuele rondreizen!

Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt díe manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt. Klik hier om direct naar het aanbod van Riksja Travel in Oceanië te gaan.

Australië, Nieuw Zeeland