Vakantiefilter.nl

      Vakantie Aanbieders, Vakantie Tips & Reisverhalen             

 Vakantiefilter Top 7 

Zonvakantie Aanbieders

Of je nu op zoek bent naar een zonvakantie in Spanje, Griekenland, Portugal, Turkije of op één van de andere landen waar de Zon "vaker" schijnt als in Nederland, hieronder vind u onze top 7 van Zonvakantie Aanbieders. Naast Nederlandse aanbieders van vakanties staan er ook een aantal Duitse aanbieders tussen. De reden hiervoor is dat er in Duitsland simpelweg "meer vliegtuigstoelen" vertrekken dan in Nederland. Ook kan het boeken bij een Duitse reisaanbieder interessant zijn aangezien zij vaak andere vakantieperiodes hebben, zoals bv de voorjaarsvakantie, meivakantie & herfstvakantie. Kortom; kijk en vergelijk!

 

Vliegvakanties/ Autovakanties!

De grootste aanbieder in Nederland van Zonvakanties. Tal van zonvakantie bestemmingen met een grote keuze uit verschillende soorten accommodaties, van voordelig tot luxe. Door de eigen airline "TUIFLY" kan TUI ook bestemmingen exclusief aanbieden. Ook een aantal ketens waaronder bv RIU en Robinson zijn exclusief bij TUI te boeken.Voor de Middelandse Zee, Caraïben en Canarische eilanden is TUI de beste aanbieder van de Nederlandse markt.  Klik hier om direct naar de zonvakanties van TUI te gaan.

12-fly is één van mijn favoriete Duitse touroperators. Als onderdeel van TUI heeft dit bedrijf een waanzinnig groot aanbod aan zonvakanties Het aanbod wat je hier terugvind is niet alleen van 12-fly maar ook van andere Duitse reismerken. Wat 12-fly onderscheid is het zeer makkelijke zoeksysteem. je kan eenvoudig selecteren van welke luchthavens je wenst te vertrekken en hoe je de prijzen wilt zien (per persoon of totaalprijzen). Door de grote capaciteit aan stoelen kan er ook meer geconcurreerd worden als in Nederland, dit zie je terug in de prijzen. Zeker voor vakantieperiodes is het erg interessant, hiernaast zijn de kinderprijzen (let op families!!) erg aantrekkelijk. Laat je verrassen en neem een kijkje.


FTI heeft een mooie overzichtelijke site waarin naast het eigen product vrijwel alle Duitse aanbieders zitten. Je kan hier ook erg makkelijk zoeken op basis van je wensen. Het aanbod is wereldwijd. Naast zonvakanties biedt deze aanbieder ook stedenreizen, groepsreizen, skivakanties en tal van andere vakantie types aan. Een kijkje waard dus!

Dit is Alltours Duitsland. Alltours is één van de grootste aanbieders van zonvakanties in Duitsland. Vele luchthavens in het westelijk gebied van Duitsland liggen dichtbij Nederland en liggen vaak op max 2,5 uur rijden. Kwalitatief uitstekende accommodaties met een erg gunstige prijs/kwaliteits verhouding. Bijkomend voordeel is dat de Duitse vakantieperiodes anders zijn als de Nederlandse vakantieperiodes. Hierdoor liggen de tarieven vaak lager als bij Nederlandse aanbieders, kijk en vergelijk!

“Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf…”

Eliza was here is aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied. Centraal staan couleur locale, sfeer en kleinschaligheid. Geen hordes toeristen, maar onontdekte vakantieadresjes waar authenticiteit centraal staat. Het aanbod van Eliza was here is geschikt voor rustzoekers en levensgenieters die weg van de massa van hun vakantie willen genieten. Ga hier direct naar het aanbod.


Neckermann is één de grootste Nederlandse aanbieders van zonvakanties. Een ruim aanbod en een overzichtelijk website met goede prijzen. Neckermann beschikt over een ruim aanbod aan vakantiereizen. Of het nu gaat om een traditionele vliegvakantie,last minute of juist een heerlijke verzorgde all inclusive vakantie.

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee. Klik hier om direct naar het aanbod te gaan.