Vakantiefilter.nl
 
      Vakantie Aanbieders, Vakantie Tips & Reisverhalen             

Vakantiefilter TOP 7

Afrika

Safari, Groepsrondreis, Familiereis, Singlereizen.

Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.
Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken. Klik hier voor het aanbod van Sawadee in Afrika. Landen: 
Benin, Botswana, Ethiopië, Gambia, Ghana, Kenia, Madagascar, Malawi, Namibië, Senegal, Swaziland, Tanzania, Togo, Uganda, Zambia, Zimbabwe, Zuid Afrika

Safari, Groepsrondreis, Familiereis.

Djoser groepsrondreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Djoser combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) met veel individuele vrijheid. Klik hier om direct naar het aanbod van Djoser in Afrika te gaan. Landen: Benin, Botswana, Ethiopië, Gambia, Ghana, Kenia, Lesotho,Madagascar, Malawi, Mauritius, Mozambique, Namibië, , Oeganda, Senegal, Swaziland, Tanzania, Togo,  Zambia, Zanzibar Zimbabwe, Zuid Afrika


Safari, Groeprondreis, Singlereis.

Deze pakketreizen kenmerken zich van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs die online geboekt kunnen worden. Verder biedt FOX Vakanties haar klanten bij de meeste reizen de gelegenheid om de reis te verlengen. FOX Vakanties is van ANWB. Klik hier om direct naar het aanbod van Fox in Afrika te gaan. Landen: Botswana, Ethiopië, Kenia, Madagaskar, Marokko, Namibië, Swaziland, Tanzania, Zimbabwe, Zuid Afrika

Groepsrondreizen, familiereizen.

Binnen een klein reisgezelschap een nieuw stukje wereld echt leren kennen. Spontane, ongeorganiseerde ontmoetingen. Gesprekken en contacten met waarde. De bekende hoogtepunten met eigen ogen zien, én zijn waar niet iedereen komt. Klik hier voor het aanbod van Baobab in Afrika. Landen; Benin, Botswana, Ethiopië, Gambia, Kenia, Lesotho, Madagaskar, Namibië, Senegal, Swaziland, Tanzania, Togo, Uganda, Zimbabwe, Zuid Afrika

Safari, Individuele rondreizen.

Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt díe manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt. Klik hier om direct naar het aanbod van Riksja Travel in Afrika te gaan. Landen; Kenia, Tanzania, Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Marokko en Egypte.

Safari, Groepsrondreizen, Individuele rondreizen.

SNP werd in 1984 opgericht als Stichting Natuurstudie Projecten. Inmiddels is SNP in Nederland (als onderdeel van de ANWB) de grootste specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld. Liefde voor de natuur, authenticiteit, rust, kleinschaligheid en deskundigheid staan aan de basis van onze organisatie en van elke reis die we aanbieden. Klik hier om direct naar het aanbod van SNP te gaan. Landen; Botswana, Kenia, Madagascar, Marokko, Namibië, Reunion en Mauritius, Tanzania, Uganda, Zuid Afrika.Safari, Groepsrondreis, Individuele rondreis, single reizen.

Verre reizen maakt u natuurlijk met Kras! Wij bieden u namelijk op al onze verre reizen altijd de állerbeste prijs. Nederlandssprekende reisleiding zorgt er bij, onze verre reizen in groepsverband, voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wat een fijn idee. Bovendien bieden wij bij al onze verre reizen in groepsverband 100% vertrekgarantie, zodat u er zeker van bent dat uw reis doorgaat.  Klik hier om naar het aanbod van Kras te gaan. Landen; Botswana, Kenia, Lesotho, Malawi, Mozambique, Namibië, Oeganda, Swaziland, Tanzania, Zambia, Zimbabwe, Zuid Afrika.


Individuele rondreizen.

Tenzing Travel, specialisten in verre reizen. Tenzing Travel heeft de hele wereld gezien en is om deze reden als geen ander in staat advies te geven op basis van eigen ervaring. Daarnaast zijn de specialisten van Tenzing Travel ter plaatse wereldwijd 24 uur per dag bereikbaar voor het aandragen van nuttige tips en reisinformatie. Klik hier om direct naar het aanbod te gaan. Landen; Botswana, Kenia, La Reunion, Madagascar, Mauritius, Namibië, Seychellen, Tanzania, Uganda, Zambia, Zimbabwe, Zuid Afrika.

Safari, Individuele rondreizen.

AfrikaPLUS is een onafhankelijke aanbieder en organisator van verre reizen en is al ruim 10 jaar aktief in de Nederlandse reiswereld met een uitstekende kennis van de mogelijkheden op vakantie ter plaatse. AfrikaPLUS is van mening dat het zoeken naar de passende vlucht, vervoer en accommodaties zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk moet zijn. Klik hier om naar het aanbod van Afrika plus te gaan. Landen; Zuid Afrika, Namibië.

Safari,Individuele reizen, Groepsrondreizen.

De Jong Intra Vakanties is een degelijke touroperator met ook voor kwaliteit en goede service. Klik hier om direct naar het aanbod van de Jong Intra Vakanties te gaan. Landen; Zuid Afrika

Safari, Groepsrondreizen, Individuele rondreizen.

Als grootste Nederlandse touroperator, TUI, mag deze hier ook niet ontbreken. Mooi aanbod van verschillende rondreizen. Klik hier om naar het aanbod van Arke te gaan. Landen; Gambia, Kenia, Marokko, Swaziland, Tanzania, Zuid Afrika.