Vakantiefilter.nl
 
      Vakantie Aanbieders, Vakantie Tips & Reisverhalen             

Vakantiefilter TOP 7 

Azië:


Kenmerken/ Omschrijving

Landen

Individuele rondreizen

333TRAVEL.nl gelooft niet in de verkoop van uitgeklede reizen. Daarom zijn alle individuele rondreizen voorzien van de entreegelden van de beschreven excursies en wordt er een volwaardig reisprogramma inbegrepen bij de reis. In tegenstelling tot veel andere touroperators hebben alle reizen dagelijks vertrek en zijn met een willekeurig aantal dagen te verlengen. Klik hier om direct naar het aanbod te gaan.

Cambodja, China, India, Indonesië, Laos, Malediven, Maleisië, Myanmar, Nepal, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Vietnam

Groepsrondreis/ Familiereis/ 
Nederlandstalige begeleiding/ Sin
glereizen.

Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.
Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken. Klik hier voor het aanbod van Sawadee in Azië.

Bhutan, Birma, Borneo, Combodja, China, India, Indonesië, Japan, Kirgizstan, Ladakh, Laos, Malediven, Maleisië, Mongolië, Myanmar, Nepal, Oezbekistan, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Tibiet, Turkmenistan, Vietnam.Groepsrondreis/ Nederlandstalige begeleiding/ Familiereis/

Fietsreis/ Wandelreis.

Djoser groepsrondreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Djoser combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) met veel individuele vrijheid.Klik hier om direct naar het aanbod van Djoser in Azië te gaan.

Bangladesh, Bhutan, Birma, Cambodja, China, India, Indonesië, Japan, Kazachstan, Kirgizië, Laos, Malediven,Maleisië, Mongolië, Nepal, Oezbekistan, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Tibet, Transsiberië Express, Turkmenistan, Vietnam, 

Maleisië is een prachtige bestemming voor een rondreis per huurauto. Nadat je bent aangekomen op de mooie luchthaven van Kuala Lumpur raad ik je aan eerst 1 of 2 nachten bij te komen in deze mooie hoofdstad. de prijs voor een hotelovernachting in een 5 sterren hotel is hier gemiddeld 50 Euro per kamer per nacht, het zou jammer zijn wanneer je hier op zou besparen. Nadat je een aantal bezienswaardigheden hebt gezien van Kuala Lumpur kan je afspreken dat je huurauto wordt afgeleverd bij je hotel zodat je vanaf hier kan beginnen aan je rondreis door Maleisië, in Maleisië rijdt men trouwens links! klik hier voor het reisverhaal.


Groeprondreis/ Nederlandstalige begeleiding/Singlereis/ Individuele rondreis.

Deze pakketreizen kenmerken zich van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs die online geboekt kunnen worden. Verder biedt FOX Vakanties haar klanten bij de meeste reizen de gelegenheid om de reis te verlengen. FOX Vakanties is van ANWB. Klik hier om direct naar het aanbod van Fox in Azië te gaan.

Cambodja, China, India, Indonesië, Japan, Laos, Maleisië, Myanmar, Nepal, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Tibet, Turkije, Vietnam. Groepsreizen/ familiereizen

Binnen een klein reisgezelschap een nieuw stukje wereld echt leren kennen. Spontane, ongeorganiseerde ontmoetingen. Gesprekken en contacten met waarde. De bekende hoogtepunten met eigen ogen zien, én zijn waar niet iedereen komt. Klik hier voor het aanbod van Baobab

Bhutan, Birma, Borneo, Cambodja, China, India, Indonesië, Japan, Kirgizstan, Laos, Maleisië, Mongolië, Myanmar, Nepal, Oezbekistan, Sri Lanka, Thailand, Tibet, Turmenistan, Vietnam.

Groepsrondreis/ Nederlandstalige begeleiding/individuele rondreis.

De Jong Intra Vakanties is een degelijke touroperator met ook voor kwaliteit en goede service. Klik hier om direct naar het aanbod van de Jong Intra Vakanties te gaan.

China, Indonesië, Maleisië, Thailand, Sri Lanka, Vietnam.

Groepsrondreis/ internationaal gezelschap/ op maat/  individuele rondreis.

Van Verre richt zich op reizigers, die nieuwsgierig zijn, die ontdekken willen en geïnteresseerd in de cultuur en natuur van de te bezoeken gebieden en kiezen voor kwaliteit en flexibiliteit. De kwaliteit uit zich onder andere in het geboden transport en de hotels. De busjes zijn altijd airconditioned en van goede kwaliteit, de hotels variëren van prettige middenklasse tot sfeervolle luxe hotels en resorts.Klik hier om direct naar het aanbod te gaan.

Indonesië, Maleisië, Vietnam, Cambodja, Laos, Thailand, Myanmar.

Groepsreizen/ Nederlandstalige begeleiding/ Individuele rondreis/ Single reis/

Kras bied u op al onze verre reizen altijd de állerbeste prijs. Nederlandssprekende reisleiding zorgt er bij, onze verre reizen in groepsverband, voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wat een fijn idee. Bovendien bieden wij bij al onze verre reizen in groepsverband 100% vertrekgarantie, zodat u er zeker van bent dat uw reis doorgaat.  Klik hier om naar het aanbod van Kras te gaan.

Cambodja, China, India, Indonesië, Maleisië, Myanmar, Thailand, Vietnam.

Individuele rondreizen/ familie reizen/

Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt díe manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt. Klik hier om direct naar het aanbod van Riksja Travel in Azië te gaan.

Thailand, Vietnam, Maleisië, Indonesië, Bali, China, India, Nepal, Tibet, Bhutan, Sri Lanka, Laos, Cambodja, Myanmar.

Groepsrondreis/ Nederlandstalige begeleiding./ Individuele rondreis/ Familiereis/ Fietsreis

SNP werd in 1984 opgericht als Stichting Natuurstudie Projecten. Inmiddels is SNP in Nederland (als onderdeel van de ANWB) de grootste specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld. Liefde voor de natuur, authenticiteit, rust, kleinschaligheid en deskundigheid staan aan de basis van onze organisatie en van elke reis die we aanbieden. Klik hier om direct naar het aanbod van SNP te gaan.

Bhutan, Cambodja, China, India, Indonesië, Japan, Kirgizië, Maleisië, Mongolië, Myanmar, Nepal, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Vietnam.