Vakantiefilter.nl
 
      Vakantie Aanbieders, Vakantie Tips & Reisverhalen             

Vakantiefilter TOP 7

Midden en Zuid Amerika

Groepsrondreis, familiereis.

Djoser groepsrondreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Djoser combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) met veel individuele vrijheid. 

Landen; Antartica, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Costa Rica, Cuba, Curacao, Ecuador, El Salvador, Frans Guyana, Galapagos, Guatamala, Honduras, Mexico, Nicaragua, Paaseiland, Panama, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay

Ik ben een echte natuurfreak en dat heeft Costa Rica gemaakt tot één van de mooiste bestemmingen waar ik tot nu toe geweest ben. Wanneer je aankomt na een lange vlucht, vaak via Miami, is het fijn om eerst even bij te komen in één van de leuke hotelletjes in San Jose, de hoofdstad van Costa Rica. Vanuit hier starten over het algemeen ook.... klik hier voor het reisverhaal

Groepsrondreis, individuele rondreis, single reis.

In een groep, samen, met vrienden of als single; binnen het ruime wereldwijde aanbod aan groepsreizen, individuele reizen, singlereizen en strandvakanties in veelal comfortabele hotels is uw droomreis zeker te vinden.

Landen;  Argentinië, Belize, Bolivia, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Ecuador, El Salvador, Guatamala, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Peru, Suriname 


Individuele rondreis, familie rondreis.

Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt díe manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt. Klik hier voor het aanbod van Riksja travel voor Latijns Amerika.

Landen; Mexico, Costa Rica, Peru, Bolivia, Argentinië, Chili, Brazilië, Ecuador, Cuba. 

Groepsrondreis,Singlereis, Familiereis

Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken. Klik hier voor het aanbod van Sawadee naar Midden en Zuid Amerika.

Landen; Argentinië, Belize, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Costa Rica, Cuba, Curacao, Ecuador, El Salvador, Galapagos, Guatamala, Honduras, Mexico, Nicaragua, Patagonië, Peru, Ruta Maya, Suriname, Venezuela.


Groepsreizen, familiereizen.

Binnen een klein reisgezelschap een nieuw stukje wereld echt leren kennen. Spontane, ongeorganiseerde ontmoetingen. Gesprekken en contacten met waarde. De bekende hoogtepunten met eigen ogen zien, én zijn waar niet iedereen komt. Klik hier voor het aanbod van Baobab

Landen; Argentinië, Belize, Bolivia, Chili, Colombia, Costa Rica, Cuba, Ecuador, El Salvador, Galápagos eilanden, Guatamala, Honduras, Mexico, Nicaragua, Paaseiland, Peru, Suriname, Venezuela.

Groepsreizen, individuele rondreis.

Tijdens de rondreis is alles voor u tot in de puntjes geregeld, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. De vlucht met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij, het verblijf, het vervoer ter plaatse, Nederlandssprekende reisleiding en vaak ook vele maaltijden en leuke extra's zijn bij de prijs inbegrepen. En onze prijzen… zoals u van ons gewend bent; bij Kras betaalt u nooit teveel! Klik hier voor het aanbod

Landen; Belize, Chili, Costa Rica, Cuba, Ecuador, Guatamala, Mexico, Nicaragua, Panama, Peru, 

TenzingTravel.nl (voorheen Kuoni), specialisten in verre reizen. Tenzing Travel heeft de hele wereld gezien en is om deze reden als geen ander in staat advies te geven op basis van eigen ervaring. 
Maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit zijn de kracht van Tenzing Travel. Tenzing Travel biedt autovakanties, camperreizen, rondreizen, maatwerk reizen, individuele reizen, citytrips, huwelijksreizen, groepsreizen, talrijke excursies in wereldsteden en diverse vliegtickets naar bestemmingen wereldwijd met verschillende luchtvaartmaatschappijen. 

Landen; Equador, Antartica, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Colombia, Chili, Costa Rica, Galapagos, Mexico, Nicaragua, Panama, Peru, Uruguay. 

Costa Rica PLUS verkoopt rechtstreeks en tegen de goedkoopst mogelijke tarieven direct aan de consument, zonder tussenkomst van een reisbureau. Dit maakt de reizen van Costa Rica PLUS erg voordelig. Costa Rica PLUS biedt verschillende reistypen aan naar Costa Rica. Er kan onder andere gekozen worden voor autrondreizen, fly & drives, groepsreizen of losse reisonderdelen.

Landen; Costa Rica