Vakantiefilter.nl
 
      Vakantie Aanbieders, Vakantie Tips & Reisverhalen             

Vakantiefilter TOP 7

Noord Amerika:

 

Groepsrondreis/Ned.begeleiding Individuele rondreis/ single reis

Deze pakketreizen kenmerken zich van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs die online geboekt kunnen worden. Verder biedt FOX Vakanties haar klanten bij de meeste reizen de gelegenheid om de reis te verlengen. FOX Vakanties is van ANWB. Klik hier om direct naar het aanbod van Fox.

Groepsrondreis/ Ned. begeleiding/ Individuele rondreis

TUI is de grootste Nederlandse reisorganisatie en heeft een zeer groot aanbod van verschillende soorten vakanties, van voordelig tot exclusief. Klik hier voor het aanbod van TUI.


Groepsrondreis/ Nederlandstalig. begeleiding/ Familiereis

Djoser groepsrondreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Djoser combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) met veel individuele vrijheid. Klik hier om direct naar het aanbod van Djoser in Noord Amerika te gaan.

Groepsrondreis/ Ned.begeleiding/ Individuele rondreis/ single reizen

Verre reizen maakt u natuurlijk met Kras! Wij bieden u namelijk op al onze verre reizen altijd de állerbeste prijs. Nederlandssprekende reisleiding zorgt er bij, onze verre reizen in groepsverband, voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wat een fijn idee. Bovendien bieden wij bij al onze verre reizen in groepsverband 100% vertrekgarantie, zodat u er zeker van bent dat uw reis doorgaat.  Klik hier om naar het aanbod van Kras te gaan.

Groepsrondreis, Individuele rondreis

AmerikaPlus is van mening dat het zoeken naar de passende vlucht, vervoer en accommodaties zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk moet zijn. Door de uitgebreide zoekmogelijkheden, is het zoeken en vergelijken van reizen eenvoudig en overzichtelijk. Het aanbod is heel divers en er is voor ieder wat wils! Klik hier om naar het aanbod te gaan.

Individuele rondreis

Caribbean.nl onderscheidt zich in vele opzichten als de ware Caribbean Specialist. Op de eerste plaats met haar ruime kennis, ervaring en expertise over de Caribbean. Klik hier om naar het aanbod van Carribean.nl te gaan.

Groepsrondreis/ Ned. begeleiding/ Familiereis

Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.
Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken. Klik hier voor het aanbod van Sawadee in Noord Amerika.


Individuele rondreis

Kuoni/Tenzing Travel, specialisten in verre reizen. Kuoni/Tenzing Travel heeft de hele wereld gezien en is om deze reden als geen ander in staat advies te geven op basis van eigen ervaring. Daarnaast zijn de specialisten van Kuoni/Tenzing Travel ter plaatse wereldwijd 24 uur per dag bereikbaar voor het aandragen van nuttige tips en reisinformatie. Klik hier om direct naar het aanbod te gaan.

Groepsrondreizen/ Ned. begeleiding/ Individuele rondreizen

SNP werd in 1984 opgericht als Stichting Natuurstudie Projecten. Inmiddels is SNP in Nederland (als onderdeel van de ANWB) de grootste specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld. Liefde voor de natuur, authenticiteit, rust, kleinschaligheid en deskundigheid staan aan de basis van onze organisatie en van elke reis die we aanbieden. Klik hier om direct naar het aanbod van SNP te gaan.