Vakantiefilter.nl
 
      Vakantie Aanbieders, Vakantie Tips & Reisverhalen             

Singlevakantie aanbieders:

De reizen van Sawadee zijn bij uitstek geschikt om gelijkgestemde mensen te ontmoeten, ervaringen te delen en samen activiteiten te ondernemen of uit eten te gaan. Als single ga je natuurlijk het liefste op vakantie met andere alleen reizenden. Het reizen en nieuwe ervaringen opdoen staat voorop tijdens onze reizen. Naar keuze kies je voor een kamer alleen of deel je je kamer met een medereiziger van hetzelfde geslacht. Klik hier om naar het aanbod te gaan.  Bestemmingen: Europa, Noord/ Midden en Zuid Amerika, Afrika, Azië, Oceanië

U bent single, maar u wilt niet alleen op reis? Boek dan uw single reis bij Kras. Zo weet u zeker dat u een ongedwongen en gezellige vakantie met andere singles tegemoet gaat, waar u nog lang met plezier op terug kunt kijken. Zon, zee en strand, wandelen in de bergen, of cultuur proeven in indrukwekkende steden? Klik hier voor het volledige aanbod. Bestemmingen: Europa, Noord/ Midden en Zuid Amerika, Caribbean, Afrika, Azië.

De singlereizen van Fox bedoeld voor singles die graag op een ongedwongen en een gezellige manier samen willen reizen en hun reisbelevenissen willen delen met andere singles in georganiseerd verband. Onze reizen zijn geschikt voor singles met een normale gezondheid en conditie. De grootste leeftijdsgroep ligt tussen de 30 en 55 jaar. Uitgangspunt is altijd de reis, de ervaring en de belevenis. Nieuwe vrienden maken, andere singles ontmoeten tijdens een fantastische reis, dáár gaat het om. Fox is dus géén datingservice. Klik hier om naar het aanbod te gaan. Bestemmingen: Afrika, Azië, Caribbean, Europa, Noord/ Midden en Zuid Amerika.


Cirkel is een specialist in groepsreizen voor singels. Een reisprogramma van Cirkel Vakanties is uniek. Boekt men een vakantie bij Cirkel Vakanties dan kiest men voor de voordelen en het gemak van een groepsreis, waarbij individuele vrijheid ook hoog in het vaandel staat. Het activiteitenprogramma en de begeleiding zijn speciaal voor Cirkel gasten aanwezig. Contact met reisgenoten is snel gelegd en onze vakanties staan dan ook garant voor zorgeloos genieten. Bij de speciale singlereizen biedt Cirkel Vakanties de mogelijkheid samen met leeftijdsgenoten te reizen. Klik hier voor het aanbod. Bestemmingen: Europa, Caribbean, Azië.

De vakanties van Estivant zijn speciaal bedoeld voor alleenreizenden. Dat betekent dat je alleen kunt boeken zónder partner. Je kunt natuurlijk wel samen boeken met een goede vriend of vriendin. Wij organiseren geen datingreizen, maar brengen gewoon een leuke groep mensen samen. Onze singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. We bieden vakanties aan voor verschillende leeftijdsgroepen, waardoor je altijd leeftijdsgenoten ontmoet. Neem hier een kijkje in het aanbod. Bestemmingen: Europa

Binnen de groepsreizen heeft Aktivatours singlereizen: reizen waarin alle reizigers alleen, dus zonder anderen, inschrijven - een alleengáánde hoeft trouwens in het dagelijks leven niet perse een alleenstáánde te zijn!  Aktiva reizen richt zich met name op fiets en wandelreizen in Europa. Klik hier om naar Aktivatours te gaan. Bestemmingen: Europa.

De Mambo single reizen zijn zo opgezet dat je altijd in een groep terecht komt met gelijkgestemde reisgenoten, die ongeveer even oud zijn en in dezelfde levensfase zitten als jij. Je zult zien dat je je al snel ‘allright’ voelt in je groep, juist omdat iedereen met hetzelfde doel komt; nieuwe mensen leren kennen en samen het avontuur aangaan. Bij de Mambo singlereizen reis je altijd met leeftijdsgenoten. We hebben singlereizen voor jongeren tussen de 20 en 35 jaar. De meeste singles in deze groep zijn tussen de 22 en 30 jaar oud. Ook hebben we singlereizen voor de leeftijdsgroep 25-39 jaar. Klik hier voor het aanbod. Bestemmingen: Midden Amerika, Caribbean, Azië.

Ben je single en vind je het leuk om je reis alleen met andere singles te delen? Boek dan een van onze single reizen! Je maakt precies diezelfde bijzondere Baobab-reis, met maar één verschil: je reist exclusief met singles. Samen boeken met een andere single mag natuurlijk ook! Zo worden er regelmatig reisgenoten gezocht en gevonden via onze Facebook pagina. Passen deze singlereizen niet bij jouw wensen? Kijk dan ook eens bij onze andere reizen: meer dan 40% van onze klanten kiest als alleenstaande voor een groepsreis van Baobab. Bestemmingen: Europa, Noord/ Midden en Zuid Amerika, Caribbean, Afrika, Oceanië, Azie.