Vakantiefilter
 
 Overzichtelijk en makkelijk

Vakantiefilter Top 7

Duitse Vakantie Aanbieders

Zeker in Nederlandse vakantieperiodes is het erg aantrekkelijk om te boeken bij Duitse vakantie aanbieders aangezien de Nederlandse vakantieperiodes vaak niet overeenkomen met de Duitse. Hierdoor boek je een vakantie bij Duitse reisaanbieders voor laagseizoen prijzen. Dit geldt voor zonvakanties, verre vakanties maar ook wanneer je bijvoorbeeld naar een Duits vakantiepark of hotel wilt gaan. Ook wanneer je niet vast zit aan de vakantieperiodes kan het erg aantrekkelijk zijn om een kijkje te nemen bij onderstaande aanbieders aangezien er simpelweg meer wordt aangeboden tegen lagere prijzen, Hiernaast is de luchthavenbelasting in Duitsland lager! Hieronder hebben wij een selectie gegeven van de beste Duitse  aanbieders, zowel voor zonvakanties, verre vakanties, luchthavenparking, als vakanties en korte verblijven in Duitsland.


Deze Duitse reisaanbieder (eigendom van TUI Duitsland) heeft een overzichtelijke site en je kan hier eenvoudig aan de hand van een selectie een keuze maken uit tal van Zonvakantie bestemmingen. Tip; bij het veld vertrekluchthaven kan je ook West Duitsland selecteren. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je enkel de luchthavens in het westen van Duitsland te zien, zoals Dusseldorf, Koln/Bonn, Bremen, Osnabruck etc. Naast het aanbod van TUI Duitsland wordt ook het aanbod van andere Duitse touroperators naar voren gebracht zodat je in één oogopslag te zien krijgt wie de goedkoopste aanbieder is. Het aanbod is wereldwijd. Een overzichtelijke site met tal van handige filters.

FTI heeft een mooie overzichtelijke site waarin, naast het eigen product, vrijwel alle Duitse aanbieders zitten. Je kan hier ook erg makkelijk zoeken op basis van je wensen. Het aanbod is wereldwijd. Naast zonvakanties biedt deze aanbieder ook stedenreizen, groepsreizen, skivakanties en tal van andere vakantie types aan. Een kijkje waard dus!


De afstand om naar één van de luchthavens in Duitsland te rijden valt best mee, hieronder een paar voorbeelden met aantal kilometers en gemiddelde rijafstand vanaf Utrecht;

Münster/ Osnabruck; 213 KM, ca 2,12 uur

Weeze/ Niederrhein; 136 KM, ca 1,30 uur

Düsseldorf; 186 KM, ca, 1,55 uur

Keulen/ Bonn; 232 KM, ca. 2,28 uur

Bremen; 333 KM, ca. 3,17 uur

Hannover; 353 KM, ca. 3,31 uur


Tip: Zeker voor verre bestemmingen zoals de Dominicaanse Republiek en Mexico kan je uitstekend boeken bij Duitse Touroperators. Waarom? Je krijgt dezelfde kwaliteit (vaak beter aangezien Duitsers veeleisender zijn als Nederlanders) voor een lagere prijs. Neem een kijkje op 12fly , FTI of Alltours en ontdek dat je vaak meer dan 1000 Euro voordeliger een reis boekt als bij de Nederlandse Touroperators. Mocht je je afvragen hoe deze prijsverschillen tot stand komen? In Duitsland is simpelweg veel meer capaciteit, meer luchthavens en meer vliegtuigen welke vliegen naar vakantiebestemmingen. Ook is de luchthavenbelasting lager en zijn de kinderprijzen aantrekkelijker. Hiernaast komen de vakantieperiodes ook niet overeen met die van Nederland zodat je in "ons" hoogseizoen voor laagseizoen prijzen op vakantie gaat. Kortom, neem een kijkje voor je volgende verre reis en geef je bespaarde geld uit aan een volgende vakantie ;)


Alltours Duitsland is één van de grootste onafhankelijke Touroperators van Duitsland met een fantastisch aanbod aan zonvakanties. Goed om te weten; Let er op de site van Alltours wel op de er Alltours.de staat en niet Altours.nl, dit omdat het aanbod veel groter (meer vertrekluchthavens) is op Alltours.de en omdat hier de prijzen niet zijn afgestemd op de Nederlandse markt. Aanbod naar Europa, Midden Oosten, Azië en Caraïben.

Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in scherpe aanbiediengen voor korte vakanties in Duitsland, zoals bijvoorbeeld een weekendje weg. Het interessante van deze aanbieder is dat er tal van leuke themareizen worden aangeboden zoals Wellnes, Thermen, Vakantieparken, Romantische verblijven en nog veel meer. Ook kunt u op deze site erg makkelijk zoeken op regio. Er staan zeer goede aanbiedingen in vermeld met hoge kortingen en aanbiedingen die u op de Nederlandse markt niet vind. Neem een kijkje en laat u verrassen!

Gunstige parkeertarieven en hotelovernachtingen op luchthavens in Duitsland vind u hier. Een eenvoudige site waar u in een paar stappen een voordelige parkeerplaats kunt boeken op één van de luchthavens in Duitsland. Ook kunt u hier een hotelovernachting boeken op de luchthaven waarbij u de auto bv twee weken gratis kan parkeren, inclusief haal en breng service naar de plek waar uw auto staat. Zo kan je bijvoorbeeld je auto 2 weken "gratis" parkeren wanneer je een hotelovernachting boekt op de luchthaven. Voorbeelden hiervan zijn het Leonardo hotel op de luchthaven van Hannover of het Leonardo hotel op de luchthaven van Koln/Bonn, kies voor het arrangement "Sleep & Fly". 


Méér dan 40% hebben wij bespaard met onze vakantie naar Kaap Verdië! (Vertrek vanaf Duitsland)

Stel dat je voor dezelfde vliegvakantie in het zelfde hotel meer dan 40% kan besparen, daar heb je wel een ritje voor over naar onze vriendelijke oosterburen, toch? Duitsland is een land met ontzettend veel aanbieders en heel veel capaciteit, zeker qua vliegtuigstoelen en luchthavens. Door het grote aanbod en de vele reisaanbieders is er meer concurrentie als in Nederland waarbij je als consument profiteert! Vorig jaar nog heb ik een vakantie geboekt naar Kaap Verdië (zie ons reisverhaal over Kaap Verdië hier) via 12-Fly. Voor twee weken op Boa Vista in hotel RIU Karamboa obv All Inclusive met 2 volwassenen en 2 kinderen met vertrek vanaf Hannover betaalden wij 3.400 Euro. Dezelfde reis bij een Nederlandse touroperator kostte 5.700 Euro, dit is ons ook bevestigd door een paar Nederlandse gasten welke wij hadden ontmoet. Een verschil van 2.300 Euro, hiervoor rij ik graag in 3,5 uur naar Hannover! Voor volgend jaar is de volgende vakantie alweer geboekt, dit keer naar de Dominicaanse Republiek waarbij wij ook meer dan 2.500 Euro uit besparen door dit keer te vertrekken vanaf Keulen/ Bonn, ook weer geboekt bij onze oosterburen ;)

Op deze site moet je zeker gaan kijken wanneer je bv een weekje of weekend naar Duitsland wilt. Natuurlijk zijn er de Nederlande "er even tussen uit" aanbieders maar Tradato heeft een ander aanbod met geweldig arrangementen met verschillende thema's zoals wellness, thermen, Bergen, Stedenreizen, "Oost" Zee, Vakantieparken, etc. Kortom, een site welke de moeite waard is en waar je wat anders tegenkomt als de Nederlandse aanbieders. 

JT Touristik is een expert op vakanties naar de Verenigde Arabische Emiraten, met name in Dubai en Abu Dhabi. JT Touristik biedt last minutes, pakketreizen en hotel specials naar ongeveer 150 bestemmingen. De belangrijkste bestemmingen naast Dubai en Abu Dhabi zijn Italië, Egypte, Turkije en Spanje, evenals de Indische Oceaan met Mauritius, de Malediven en de Seychellen.