Vakantiefilter
 
 Overzichtelijk en makkelijk

Combineer de Canarische eilanden!

                                                                            

Wanneer je plannen hebt om naar de Canarische eilanden te gaan, is het een leuk idee om naar meerdere eilanden te gaan tijdens je vakantie. De infrastructuur op de Canarische eilanden is prima en leent zich hier uitstekend voor. Combinaties welke ik zelf diverse malen gemaakt heb zijn bijvoorbeeld Fuerteventura en Lanzarote, Tenerife en Gran Canaria of Combineer bijvoorbeeld Tenerife met La Palma of La Gomera.
Foto; Boot van Fuerteventura naar Lanzarote (ca 1 uur varen)

Om van het ene eiland naar het andere te gaan zijn er verschillende mogelijkheden, zo kan je goed gebruik maken van de verschillende ferry's (varen op tijd en tegen een vast schema) of met lokale luchtvaartmaatschappijen, in de meeste gevallen is dit Binter. Hier kan je tegen voordelige tarieven vliegen tussen alle eilanden. Aangezien het aanbod van traditionele touroperators zeer beperkt is raad ik je aan om een combinatiereis zelf samen te stellen, dit is eenvoudiger dan je denkt! 

Foto; Mogan, Gran Canaria

Uiteraard heb je eerst een vlucht nodig naar de Canarische eilanden, neem hiervoor een kijkje bij verschillende aanbieders én, erg belangrijk, beperk je niet tot Schiphol! Er zijn mogelijkheden genoeg om bv vanaf Eindhoven, Rotterdam, Dusseldorf, Bremen, Brussel etc te vertrekken waarbij je veel geld kan besparen. 

                                                                   Foto; Timanfaya National Parc, een prachtig onaards landschap

Nadat je een vlucht gevonden hebt (als je wilt combineren boek dan wel vanaf een andere luchthaven als waar je op aangekomen bent..) is het tijd om een mooie accommodatie te boeken. Neem een kijkje bij diverse hotelaanbieders, boek je hotel voor het aantal nachten dat je wilt. Binnenlandse vluchten kan je boeken op de site van Binter en de ferry's kan je van te voren plannen en boeken op Fredolsen.  Wanneer je aankomt op de (lucht) haven staan er tal van taxi's klaar om je te vervoeren naar het hotel welke je geboekt hebt. Het is erg eenvoudig en op deze manier kan je meerdere mooie plekken combineren in één vakantie. Veel plezier met het uitzoeken!

 

                               Foto; Onderweg tijdens een rit door de binnenlanden op Gran Canaria, een mooi dorpje in een fantastische setting!

                                                                           Op zoek naar andere bestemmingen, bekijk al onze blogs