Vakantiefilter
 
 Overzichtelijk en makkelijk

Ook naar de Dominicaanse Republiek?

Wanneer je aan het zoeken bent voor een vakantie naar de Dominicaanse Republiek, beperk je dan niet alleen tot de Nederlandse aanbieders maar kijk zeker ook naar de Duitse aanbieders. Reden hiervoor is dat de prijzen enorm kunnen verschillen, zeker in vakantieperiodes. Zelf heb ik samen met mijn gezin voor deze zomer een reis geboekt met een prijsverschil van meer dan 35% t.o.v. Nederlandse aanbieders. Dit kan dus al snel oplopen tot prijsverschillen van meer dan 1.000 Euro!! Neem een kijkje en vergelijk!

Één van mijn favoriete websites is www.12fly.de. Op deze site ( wel in het Duits) kan je eenvoudig zoeken o.b.v. budget, verzorging, sterren, periodes etc.. Je zult zien dat je op deze site (eigendom van TUI Duitsland) vakanties kan boeken tegen tarieven die je versteld doen staan..  

Mocht je graag een passend aanbieding ontvangen? Wij helpen je graag verder: 

Stuur een mail naar sales@vakantiefilter.nl, geef hierin aan met hoeveel personen je reist, welke datum je weg wilt en hoe lang. Vakantiefilter zal vervolgens een link sturen met het aanbod én de prijzen.

Voor meer tips voor vertrek vanuit Duitsland bekijk mijn blog Bespaar bij Duitse aanbieders. Veel succes en plezier met het uitzoeken van je vakantie!