Vakantiefilter
 
 Overzichtelijk en makkelijk

Vakantiefilter TOP 7

Vakantiehuis Aanbieders

Aanbieder

Beschrijving

Landen

Happy Home

Happy Home is een zelfstandige touroperator gespecialiseerd in de verhuur van meer dan 3000 vakantiehuizen. Het sleutelwoord bij Happy Home is kwaliteit. Ieder huis uit ons programma is vooraf door een inkoper van Happy Home geïnspecteerd. Klik hier om direct naar het aanbod van Happy Home te gaan.

Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Kroatië, Tsjechië, Frankrijk, Italië, Spanje.

Interhome

Ongeacht wat je zoekt: Interhome kan aan bijna elk verzoek voldoen, met meer dan 33.000 online boekbare vakantiehuizen en appartementen in 31 landen. Of het nu een chalet, een villa met zwembad, een appartement of vakantiehuis is - U vindt de juiste accommodatie! De service van Interhome omvat de afhandeling van het volledige boekingsproces, de sleuteloverdracht en de eindschoonmaak. Bovendien meer info..

Europa

VillaXl

VillaXL is al meer dan 5 jaar actief als internationale organisatie in het verhuren van luxe vakantiehuizen, fraaie villa's en gezellige chalets in de belangrijkste vakantielanden van Europa. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Alle vakantiehuizen op VillaXL.com zijn zorgvuldig geselecteerd en vooraf geïnspecteerd, waarbij naast kwaliteit ook vooral gelet wordt op dat klanten zich er 'thuis' zullen voelen. VillaXL is steeds op zoek naar de mooiste, gezelligste en meest bijzondere accommodaties en biedt vakantiehuizen die elders niet verkrijgbaar zijn! Klik hier om naar het aanbod te gaan.

België, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Kroatië, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Zwitserland.

Topic Travel

Topic Travel Vakantiehuizen heeft een uniek, uitgebreid en betaalbaar aanbod van eersteklas vakantiehuizen voor een betaalbare prijs en op de mooiste plekjes in de populaire vakantielanden.
Topic Travel Vakantiehuizen is als reisorganisatie al 20 jaar gespecialiseerd in de verhuur van vrijstaande vakantiehuizen, waarvan veel met eigen zwembad. Klik hier om direct naar het aanbod te gaan.

Frankrijk, Italië, Kroatië, Spanje, Portugal, Tsjechië.

Villa Experts

Villa Expert heeft een zeer exclusief aanbod van stijlvolle villa’s en appartementen op de mooiste plekjes van het Italiaanse Toscane en Umbrië. Ze selecteren deze accommodaties zelf en letten daarbij goed op kwaliteit en ligging. Een nauwe samenwerking met de Italiaanse agentschap garandeert deze kwaliteit. De woningen en appartementen zijn bijna allemaal gelegen in stijlvol gerestaureerde boerderijen, molens of kloosters, maar zijn voorzien van alle moderne luxe. Klik hier om direct naar het aanbod te gaan.

Italië

Aanzee

Aan Zee biedt meer dan 800 kwalitatief hoogwaardige zeecottages, landhuizen en andere gezellige vakantiehuizen van particulieren in Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. Aan Zee is daarmee uitgegroeid tot dé aanbieder van comfortabele vakantiehuizen aan de hele Nederlandse kust. Alle huizen zijn door de medewerkers van Aanzee.com geselecteerd en gecontroleerd. Klik hier om direct naar het aanbod te gaan.

Nederland

Portucasa

Portucasa.nl heeft een breed aanbod van vakantiehuizen in het echte Portugal, weg van het massatoerisme. Van een eenvoudige vakantiewoning of modern ingericht appartement met dakterras in een dorp tot luxe villa met zwembad en tennisbaan. Het aanbod van Portucasa.nl bevat vakantiehuizen aan het strand in West Algarve, landelijk gelegen woningen in Centraal Algarve tot vakantievilla’s dicht bij de Spaanse grens in de Oost Algarve. Klik hier om direct naar het aanbod te gaan.

Portugal