Vakantiefilter
 
 Overzichtelijk en makkelijk

  Zonvakantie bestemmingen

 Selecteer het land voor je zonvakantie:

Europa


Griekenland


Spanje


Italië


Portugal


Cyprus


Turkije


Malta


Kroatië


Afrika & Midden Oosten

Tunesië


Marokko


Egypte


Gambia


Kaap Verdië


Verenigde Arabische Emiraten


Caraïbisch gebied

Caribisch Nederland


Jamaica


Cuba


Mexico


Domicaanse Republiek Indische Oceaan


Malediven


Mauritius


SeychellenAzië

Bali (Indonesië)


Thailand


 

 De grootste aanbieder in Nederland van Zonvakanties. Tal van zonvakantie bestemmingen met een grote keuze uit verschillende soorten accommodaties, van voordelig tot luxe. Door de eigen airline "TUIFLY" kan TUI ook bestemmingen exclusieaanbieden. Ook een aantal ketens waaronder bv RIU en Robinson zijn exclusief bij TUI te boeken.Voor de Middelandse Zee, Caraïben en Canarische eilanden is TUI de beste aanbieder van de Nederlandse markt.
Niet alleen de ijsjes, de drankjes en de parasol op het strand, maar ook vele sportieve activiteiten zijn inclusief. Zelfs de zon is inbegrepen… In deze hotels, die direct aan zee liggen, kun je sporten, ontspannen in de spa of heerlijk uitgebreid eten. All Inclusive is gemak. Geen portemonnee op zak en geen verrassingen achteraf.

Gisteren had je het met de barman over jouw favoriete cocktail, die niet op de kaart staat. Nu zet hij opeens die 'Sea Breeze' voor je neus. RIU onderscheidt zich in de service. En dat zit in die kleine dingen. RIU hotels staan op bijzondere plekken. Tegen de berg, in de duinen of dichtbij zee. RIU is ook heerlijk eten in de diverse themarestaurants, fantastische zwembaden en RiuLand voor de kinderen.
Een vakantie in een ROBINSON Club: alles tot in de puntjes geregeld. Veelal All Inclusive clubs met lekker, gezond eten, een enorm aanbod sportactiviteiten en wellness. Elke dag een nieuwe ervaring of juist even helemaal niets. Ook de kinderen vervelen zich hier niet. Er zijn kinderprogramma’s voor alle leeftijden en als de kids eindelijk liggen te slapen is er live muziek voor jou in het theater.
TIME TO SMILE is een uniek vakantieconcept, ontworpen op basis van specifieke wensen die Nederlanders hebben op vakantie. Ten opzichte van andere landen hecht een Nederlander veel waarde aan wooncomfort en -design. Dat zit vaak in de kleine dingen zoals de afwerking van de badkamer, de aandacht voor de details in de keuken en de natuurlijke kleuren.
Kies uit een TUI BLUE For All, TUI BLUE For Families of een TUI BLUE For Two vakantie. De moderne design hotels staan op rustige plekken in een natuurlijke omgeving en meestal dicht bij het strand. In de keuken worden veel heerlijke, lokale gerechten bereid met de ingrediënten van het land waar je bent. En met de BLUE app regel je vanaf je strandbedje een yogales en daarna een lekkere massage. Dat is TUI BLUE… omdat vakantie vieren zo makkelijk kan zijn.
Extra beenruimte, lekker eten of een extra stoel? Bij TUI fly heb je altijd de keuze uit aanvullende services en extra comfort in Economy, Comfort en Deluxe. We willen dat je lekker uitgerust en vol energie op je bestemming aankomt. Je stelt zelf je vliegticket samen en betaalt dus ook alleen voor wat je nodig hebt.TUI SENSATORI ademt klasse, luxe en exclusiviteit met chique kamers, design en privé stranden. De resorts hebben ruime kamers met grote bedden. Je ontwaakt in alle rust en na het ontbijt, op een beschut plekje met een fenomenaal uitzicht op zee, ga je naar een yogaklasje in de duinen. Je leest een boek aan het zwembad en dineert ’s avonds in een voortreffelijk à la carte restaurant. Zomaar een dagje SENSATORI….


Verenigde Arabische Emiraten

Cuba