Vakantiefilter
 
 Overzichtelijk en makkelijk

Zonvakantie Caraïben:

  Hagelwitte stranden, warm zeewater, een muziekje op de achtergrond  en vriendelijke mensen. Alle ingrediënten voor een Zonvakantie kan je terugvinden in de Caraïben. Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van de eilanden die goed aan te vliegen zijn vanuit Nederland. Elk eiland heeft bijzondere kenmerken. Vakantiefilter heeft de beste accommodaties per eiland geselecteerd. Stel uzelf voor hoe heerlijk het is om met uw cocktail onder een palmboom te kijken naar de prachtige Caraïbische Zee.

Curacao

Bonaire

Aruba

St Maarten

CURACAO

Curacao is het grootste Nederlandse Caribische eiland. 

Levendig en kleurrijk, dat is Curaçao. Op het eiland zijn vele vaderlandse trekjes terug te vinden. Dit komt het best tot uiting in de architectuur van de in vrolijke pasteltinten gekleurde handelsgebouwen in Willemstad en in de vele okergele landhuizen die het eiland rijk is. Curaçao is het grootste eiland van de Benedenwindse Eilanden en beschikt over een afwisselend landschap, gedomineerd door cactussen, struiken en de welbekende divi-divibomen. Je vindt hier mooie baaien met witte zandstranden, waar je naar hartelust kunt zonnen, surfen, snorkelen en duiken. Tussen de kleurrijke koraalriffen zwemmen exotische vissen. Het fantastische klimaat en de vriendelijke bevolking completeren het geheel. Het eiland Curaçao heet je daarom van harte welkom: Bon Bini!


Waar ligt Curacao?


Top 4 accommodaties Curacao

Chogogo Dive & Beach resort Curacao

Kontiki Beach Resort Curacao

LionsDive Beach Resort Curacao

Sunscape Curacao Resort & SpaHoewel op Bonaire schitterende witte zandstranden te vinden zijn waar je lekker kunt zonnen, is het eiland vooral populair onder watersporters en natuurliefhebbers. Eerst genoemden zullen vooral weg zijn van de rustige baaien waar ze heerlijk kunnen surfen of zwemmen en natuurminnaars worden zowel in het water als op het land op hun wenken bediend. De onderwaterwereld is in één woord indrukwekkend! Koraalriffen en exotische vissen zorgen voor een bonte kleurenpracht. Bonaire wordt ook wel het 'Diver's Paradise' genoemd en is voor duikers één van de topbestemmingen in de wereld. Rondom het eiland ligt ongeveer 300 kilometer koraalrif met flora en fauna die bijna nergens anders te vinden is. Het eiland is niet alleen geliefd bij duikliefhebbers, maar de ongerepte natuur en de ongedwongen levenstijl trekken eveneens natuurliefhebbers en rustzoekers aan. Het Nationale Park Washington Slagbaai kent een grote variëteit aan tropische vogels en de roze Flamingo steekt fraai af tegen het diepblauwe water van het Pekelmeer. De hoofdstad Kralendijk met haar Oudhollandse koloniale gebouwen is een typisch voorbeeld van de rust die het eiland uitstraalt. Bonaire nodigt uit voor een ongedwongen vakantie, zowel boven als onder water!
 

Waar ligt Bonaire?

Top 4 accommodaties Bonaire

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort

Buddy Dive Resort

Ocean Breeze Bonaire

Caribbean Club Bonaire


ARUBA

Tropische palmenstranden, prachtige hotels, een bruisende hoofdstad en gezellige bars en restaurants. Kortom, 'one happy island'. Deze leus wordt daarom ook veelvuldig gebruikt om Aruba in een paar woorden te beschrijven en siert ook alle nummerborden op het eiland. Al deze eigenschappen gecombineerd met de hartelijkheid en de gastvrijheid van de bevolking, maken dit eiland tot één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Het eiland biedt afwisselende bezienswaardigheden en vele activiteiten.

Waar ligt Aruba?

Top 4 accommodaties Aruba

RIU Palace Aruba

Renaissance Aruba Resort & Casino

Tamarijn Aruba All Inclusive

Divi Aruba All Inclusive


SINT MAARTEN

St. Maarten, een wel heel bijzonder eiland in het Caribisch gebied. Het is de enige plek ter wereld waar Nederland aan Frankrijk grenst en het kleinste eiland ter wereld dat aan twee landen toebehoort. De noordelijke Franse helft heeft een onbetwist mediterraan karakter, terwijl het zuidelijke Nederlandse deel meer internationaal georiënteerd is. De hagelwitte zandstranden op het eiland zijn onovertroffen en de ruim vierhonderd restaurants vormen een vrolijke, culinaire mengelmoes. Kies voor Caribisch genieten met een Nederlands óf Frans tintje.

Waar ligt Sint Maarten?

Top 4 accommodaties Sint Maarten

Divi Little Bay Beach Resort

Holland House Beach Hotel

Sonesta Maho Beach Resort

L'Espérance