Vakantiefilter
 
 Overzichtelijk en makkelijk

Zonvakantie Cuba

 Het is eerlijk om te zeggen dat Cuba een plek is voor de meer avontuurlijke ontdekkingsreiziger, en heel anders is dan andere Caribische landen. We zouden zelfs zo ver kunnen gaan om te zeggen dat het niet te vergelijken is met de andere Caribische eilanden. U zult tal van culturele ervaringen en prachtige stranden ontdekken die u nergens anders zult vinden, allemaal met hun eigen charme. Vakantiefilter heeft een selectie gemaakt per zonvakantie bestemmingen van de beste accommodaties. Het filteren hebben wij alvast gedaan, de uiteindelijke keuze is uiteraard aan u!

VARADERO

  • foto1
  • foto2
  • foto23

Varadero maakt deel uit van een schiereiland dat zich uitstrekt tot ver in de kalme wateren van de Atlantische Oceaan. Het 21 kilometer lange strand van fijn wit zand is een ideale vakantieplek voor zonaanbidders en watersporters. De ligging van Varadero op een smal schiereiland zorgt ervoor dat het constant wordt gekoeld door tropische briesjes. Maar dit witte strand, tegen een achtergrond van turkoois water en azuurblauwe lucht, is niet het enige hoogtepunt in de provincie Matanzas. De nabijgelegen steden Cardenas en Matanzas staan ​​bekend om hun kunst, geschiedenis en cultuur. In het zuidwesten van Varadero ligt het schiereiland Zapata, beroemd om zijn ecotoerisme en geschiedenis.

Waar ligt Varadero?

Top 4 accommodaties Varadero

Melia Las Americas

Sol Palmeras

Memories Jibacoa

Iberostar Varadero

HAVANA

  • fot2
  • fot3
  • foto4

Havana spreekt tot de verbeelding van veel vakantiegangers, niet in de laatste plaats vanwege de gelijknamige, bruisende hoofdstad die in dit gebied ligt. De stad is befaamd vanwege de prachtig historische gebouwen die er staan en natuurlijk vanwege de salsamuziek. Op iedere straathoek hoor je de inmiddels internationaal bekende driekwartsmaat klinken. In deze streek is, naar zeggen van de inwoners, 'alles mogelijk, zolang je geen zuurpruim bent'. Het oude centrum van de stad Havana is door UNESCO tot cultureel werelderfgoed uitgeroepen.

Waar ligt Havana?

Top 4 accommodaties Havana

Iberostar Parque Central

Memories Miramar Havana

NH Capri

NH Collection Victoria