Vakantiefilter
 
 Overzichtelijk en makkelijk

Zonvakantie Italië

 Italië maakt indruk op bezoekers die verliefd worden op zijn ontzagwekkende landschappen, rijke cultuur en genieten van heerlijk eten en wijn, om nog maar te zwijgen van de relaxte levensstijl. Ongeacht de tijd van het jaar of uw vakantiestijl, er is een Italiaanse bestemming voor u.  Wij hebben een selectie gemaakt van de beste zonvakantie bestemmingen. Per bestemming hebben wij een selectie gemaakt van de beste accommodaties. Het filteren hebben wij alvast gedaan, de keuze is uiteraard aan u! 

SICILIË

Het mooie, bergachtige landschap van Sicilië is een lust voor het oog, evenals de prachtige baaien. Steden als Taormina en Palermo bieden de bezoekers vele indrukwekkende bezienswaardigheden, terwijl de mooie kuststroken zonliefhebbers altijd weten te verleiden.


Waar ligt Sicilië?

Top 4 accommodaties Sicilië

Villa Belvedere

Ariston

Tourist

Cefalu in Casa

SARDINIË

Het eiland Sardinië heeft de bezoeker veel te bieden. 190 kilometer van het vasteland van Italië vind je Sardinië. Het is het op één na grootste eiland in de Middellandse Zee na Sicilië. Ze staat bekend om haar goudgele stranden, het azuurblauwe water en de baaien en rotsen die tot ver in de zee uitlopen. Het is dan ook niet voor niets dat vele Italianen naar Sardinië trekken voor de vakantie of zelfs een vakantiehuis hebben op het eiland. In het binnenland vind je vele Nuraghi, stenen bouwsels welke samen een vesting vormen. Hier komt dan ook de bijnaam van Sardinië vandaan; 'Isola dei Nuraghi'. Het klimaat en de diversiteit van de natuur maken Sardinië tot een perfecte vakantiebestemming.


Waar ligt Sardinië?

Top 4 accommodaties Sardinië

La Bisaccia

Club Hotel

Lu Nibareddu

Stelle Marine