Vakantiefilter
 
 Overzichtelijk en makkelijk

Zonvakantie Kroatië

 Een azuurblauwe zee, prachtige kustlijnen, beeldschone baaien, prachtige stranden, grootse natuur en gastvrijheid. Kenmerken die Kroatië tot een fantastisch zonvakantie land maken. De kustlijn is lang en ruig en voor de kust liggen de mooiste eilandjes, bijvoorbeeld de Elafiti eilanden in het uiterste zuiden. Vakantiefilter heeft een selectie gemaakt per regio van de beste accommodaties. Het filteren hebben wij alvast gedaan, de uiteindelijke keuze is uiteraard aan u.

ISTRIË

Istrië is niet voor niets voor Nederlanders de bekendste streek van Kroatië. Het heeft een mooie, ruige kustlijn met vele baaien waar schilderachtige badplaatsen met historische centra gevestigd zijn. Er zijn vele resorts aan de azuurblauwe zee met een scala aan faciliteiten voor jong en oud. In juli en augustus is het dan ook een top bestemming voor gezinnen. Mei, juni en september zijn bij uitstek geschikt voor stellen en families met kleine kinderen. Het is dan rustiger en heerlijk groen.

Waar ligt istrië?

Top 4 accommodaties in Istrië

Bellevue Plava Laguna

Amarin Resort

Belvedere

Petalon

MIDDEN DALMATIË

Midden-Dalmatië ademt een ontspannen, mediterrane sfeer. Lange kiezelstranden met wuivende palmen wachten op je. De streek heeft gezellige, levendige badplaatsen als Makarska en Tucepi, de historische steden Split en Trogir, maar ook rustige dorpjes als Omis en Baska Voda. Voor de kust ligt het eiland Brac, dat een perfecte familiebestemming is en het mondaine eiland Hvar. Midden-Dalmatië is een fijne regio voor een ultieme zon-, zee- en strandvakantie.

Waar ligt Midden Dalmatië?

Top 4 accommodaties Midden Dalmatië

Amfora (Hvar)

TUI Blue Adriatic (Zivogosce)

Bluesun Velaris (Supetar)

Le Meridien Lav (Split)

NOORD DALMATIË

In Noord Dalmatië vindt u maar liefst drie van de nationale parken die Kroatië rijk is. De kust is ruig, maar beschikt over mooie rots-, kiezel- en zelfs zandstranden. Het is dus de ultieme bestemming voor actievelingen die de rijke natuur van de Nationale Parken Kornati, Krka en Paklenica willen ontdekken, maar ook eens een dagje willen luieren op het strand. Daarnaast zijn de historische steden Zadar en Sibenik zeker de moeite waard om te bezoeken. Een top bestemming voor stellen en families met kinderen op zoek naar natuur, cultuur en strand.

Waar ligt Noord Dalmatië?

Top 4 accommodaties Noord Dalmatië

Amadria Park Ivan (Sibenik)

Olympia (Vodice)

Zaton Holiday Park (Nin)

Amadria Park Jure (Sibenik)