Vakantiefilter
 
 Overzichtelijk en makkelijk

Zonvakantie Mexico

 Mexico is een land van kleurrijke fiëstas en boeiende contrasten. Van onvoorstelbare culturele schatten uit de tijd van de Tolteken, Azteken en Mayas tot Spaans koloniale erfenissen in plaatsen als Oaxaca en Merida. Droge woestijnvlaktes, tropische regenwouden, prachtige koraalriffen, een helderblauwe zee, witte stranden en hoge bergen karakteriseren het betoverende landschap. Vakantiefilter heeft een selectie gemaakt per zonvakantie bestemming van de beste accommodaties. Het filteren hebben wij alvast gedaan, de uiteindelijke keuze is uiteraard aan u!

PUERTO VALLARTA

Het gebied Puerto Vallarta ligt aan de baai van Banderas en staat bekend om z’n prachtige badplaatsen aan een 25 kilometer lang strand aan de westkust van Mexico. Puerto Vallarta is erg geliefd bij duikers en snorkelaars. Het heldere water krioelt namelijk van de dolfijnen, walvissen en reuzenmantas! Daarnaast wachten levendige boulevards, prachtige mangroven, wandelroutes, en een bruisend nachtleven op je. Puerto Vallarta biedt je een uitstekende mix van actie en rust.

Waar ligt Puerto Vallarta?

Top 4 accommodaties Puerto Vallarta

Fiesta Americana 

Los Arcos Suites

Riu Palace Pacifico

Riu Vallarta

YUCATAN/CANCUN

De toerist die op zoek is naar parelwitte en zonovergoten zandstranden zal in Yucatan niets tekort komen, maar ook de cultuurzoeker zal Yucatan de ideale vakantiebestemming vinden. Een lange wandeling langs de schitterende azuurblauwe zee of op excursie naar de eeuwenoude schatten van de Mayabeschaving maakt een bezoek aan Yucatan compleet.

Waar ligt Yucaton/Cancun?

Top 4 accommodaties Yucatan/Cancun

TUI Blue El Dorado

Royalton Riviera 

Grand Paladium Kantenah

Sandos Playacar