Vakantiefilter
 
 Overzichtelijk en makkelijk

Thailand

 Thailand, met zijn fascinerende cultuur en geschiedenis gecombineerd met een prachtig landschap en en prachtige strandresorts, is begrijpelijkerwijs een van 's werelds meest populaire vakantiebestemmingen. Zoals in de meeste landen, kunnen verschillende locaties echter verschillende vakantie-ervaringen bieden, dus het loont de moeite om wat onderzoek te doen voordat je daar een reis boekt. Vakantiefilter heeft hieronder een selectie gemaakt van de zonvakantie bestemmingen. Per bestemmingen geven wij aan wat hier de beste accommodaties zijn.


Wanneer u een touroperator zoekt voor rondreizen, zie hieronder onze keus;
GOLF VAN THAILAND

De Golf van Thailand heeft niet alleen kilometers lange zandstranden, maar ook tal van interessante bezienswaardigheden én een bruisend nachtleven. Er is hier werkelijk voor elk wat wils. Breng in ieder geval een bezoek aan Wat Phra Keo ofwel de tempel van de Smaragden Boeddha in Bangkok. Dit complex dateert uit de achttiende eeuw en heeft een indrukwekkende architectuur. Op het eiland Ko Chang kun je genieten van de mooie natuur aldaar.

Waar?

Top 4 accommodaties

Hyatt Regency Hua Hin

Green Park Resort (Pattaya)

Thai Garden Resort (Pattaya)

The Regent Cha Am Beach Resort

KHAO LAK

In de Thaise provincie Phang Nga ligt de idyllische badplaats Khao Lak. Hier vind je mooie zandstranden aan de Andamanse Zee. In Khao Lak kun je de drukte van het verder op gelegen Phuket ontvluchten en genieten van de indrukwekkende natuur, rust en ruimte.

Waar ligt Khao Lak?

Top 4 accommodaties Khao Lak

Khao Lak Merlin Beach Resort

The Sands Khao Lak

Tui Blue Khao Lak Resort

Robinson Club Khao Lak

KRABI

Hagelwitte stranden en een smaragdgroene zee waar de kalkstenenrotsen uit omhoog rijzen. Dit omschrijft de kust van het Thaise Krabi. Vanaf de witte zandstranden zoals Railay kijk je uit over de heldere zee met een schitterende onderwaterwereld. Snorkelen of duiken is een aanrader om deze mooie onderwaterwereld met vele tropische vissen te ontdekken, zoals die van het Ko Lante National Park. Naast de vele stranden zijn er langs de kust mangrovebossen te vinden, de in het water staande bomen met een uitgebreid wortelnetwerk zijn een uniek aanzicht. Maar niet alleen de kust is de moeite waard, het binnenland is al even indrukwekkend. In de tropische regenwouden kun je prachtige wandelingen maken langs rotspartijen en watervallen, zoals in het Kao Phanombencha National Park.

Waar ligt Krabi?

Top accommodaties en Island Hopping Krabi

Centara Grand Beach Resort

Krabi La Playa Resort

PHUKET

De populaire parel van het zuiden. Phuket trekt naast zonaanbidders ook veel natuur en cultuurliefhebbers. Het landschap is heuvelachtig met veel loofbos en een grillige rotskust met aan de westkant mooie, verzorgde zandstranden en leent zich uitstekend voor het maken van verschillende excursies. In Patong vind je veel amusement, een levendig centrum en een bruisend uitgaansleven.

Waar ligt Phuket?

Top 4 accommodaties Phuket

Paton Merlin

Kamala Beach Resort

Phuket Marriot Resort & Spa

The Vijitt Resort Phuket