Vakantiefilter
 
 Overzichtelijk en makkelijk

 Zonvakantie Tunesië

 Een zonvakantie naar Tunesië is slechts 3 uur vliegen van Nederland. Welkom in een totaal andere omgeving met een prachtige cultuur, een azuur blauwe zee, mooie witte zandstranden en heerlijk eten. Dit land heeft veel te bieden! Vergeet niet om tijdens je vakantie wat meer van het land te zien, ga bv op een excursie naar het zuiden en zie de Sahara met je eigen ogen en drink een munt thee in een oase. Een compleet andere wereld op relatief korte afstand. Wij hebben hieronder een selectie gemaakt per bestemming van de beste accommodaties.

GOLF VAN HAMMAMET

Relatief dichtbij, de noordoost kust van Tunesië, maar eigenlijk ook zo ver weg. Want de warme stranden lijken dan wel vertrouwd, slenterend door een levendige soukh kom je ook snel tot de conclusie dat je in een heel andere wereld bent beland. Snuif de geur maar eens van al die oosterse kruiden, kijk naar de fonkelende gouden sieraden en hoor de Arabische muziek die altijd wel ergens uit een minuscuul winkeltje schettert. Afdingen hoort er natuurlijk bij. Maar voor je het weet versta je de kunst als geen ander. Vlieg je weg op jouw zojuist gekocht Ali Baba tapijt? Op weg naar het zonnige strand of naar de zandduinen van de Sahara? Sesam open u!

Waar ligt de Golf van Hammamet?


Top 4 accommodaties Golf van Hammamet

Venus Beach

Barcelo Concorde Palace

Sahara Beach

Vincci Nozha Beach

DJERBA

Lange zandstranden, wuivende palmbomen en heel veel zon. Dat is waar je aan denkt bij een vakantie in Djerba. En niet onterecht. Zelfs in de winter wordt het overdag niet kouder dan 15 graden. Het is te verleidelijk om niet op het strand te liggen en weg te dromen bij de kabbelende golven. Maar er is meer. Rust, relaxen en schitterende stranden gaan hier hand in hand met een flinke dosis cultuur. Zo vind je de oudste én bekendste synagoge van Afrika, de El-Ghriba, op het eiland. En als je erop uit gaat, stuit je misschien wel op overblijfselen van Romeinse bouwwerken. In een onvervalste, oosterse sfeer in de souks scoor je de leukste souvenirs voor thuis. Van leer tot keramiek en nog zo veel meer moois.

Waar ligt Djerba?

Top 4 accommodaties Djerba

Seabel Rym Beach Djerba

Palm Beach Palace

Magic Life Penelope Beach

El Mouradi Djerba Menzel