Vakantiefilter
 
 Overzichtelijk en makkelijk

Zonvakantie Verenigde Arabische Emiraten

 Bij de vermelding van de Verenigde Arabische Emiraten denk je meteen aan één bestemming: Dubai, de glinsterende metropool die is ontstaan ​​uit het woestijnzand en vandaag hoog in de wolken reikt en uit in de golf op prachtige kunstmatige eilanden. Voor de gemiddelde reiziger betekent Verenigde Arabische Emiraten blitse winkelcentra, luxe resorts, eindeloze vrijetijdsattracties en ondoorgrondelijke rijkdom, maar er zijn in totaal zeven Emiraten en Dubai is, hoewel glorieus, slechts het topje van de ijsberg. Vakantiefilter heeft hieronder een selectie gemaakt van de beste accommodaties per bestemming. Het filteren hebben wij alvast gedaan, de uiteindelijke keuze is aan u!

DUBAI

Je hoeft je hier geen moment te vervelen. Ga bijvoorbeeld met een jeep op woestijnsafari of geniet van een heerlijke barbecue in de woestijn onder de sterrenhemel. Skiën? Dat doen ze hier op twee manieren, in de zandduinen of zelfs in de echte sneeuw van ‘s werelds grootste overdekte skiparadijs! En bovenal shoppen. ‘Shop till you drop’ in 's werelds grootste shopping malls met alle bekende wereldmerken. Het is goed toeven in de kleine wereld van de Emiraten, de wereld van de toekomst!

Waar ligt Dubai?

Top 4 accommodaties in Dubai

Atlantis the Palm

Sofitel Dubai the Palm

Hilton Dubai Jumeirah

RIU Dubai

ABU DHABI

Abu Dhabi is één van de zeven Emiraten die horen bij het land Verenigde Arabische Emiraten. Het is tevens het grootste Emiraat en de hoofdstad.

Waar ligt Abu Dhabi?

Top 4 accommodaties Abu Dhabi

Hilton Abu Dhabi Yas Island

Beach Rotana Residences

Khalidiya Palace Rayaan

Saadiyat Rotana Resort & Villas

RAS AL KHAIMAH

Ras al Khaimah is een bijzondere bestemming en zeer divers. Het gebied is rijk aan cultuur, heeft pittoreske plaatsen, prachtige stranden en spectaculaire bergen. Leer de geschiedenis van Ras al Khaimah kennen en breng een bezoek aan een archeologische opgraving of aan een museum.

Waar ligt Ras al Khaimah?

Top 4 accommodaties Ras al Khaimah

Hilton Ras al Khaimah

The Cove Rotana resort

Hampton by Hilton Marjan Island

Waldorf Astoria